Мис Плеймейт 2019 призна за тайна връзка с Христо Сираков

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова призна, че е имала таен романс с Христо Сираков, писа Стандарт. В интервю пред медии тя разкри, че е държала отношенията си със Сираков скрити, за да не я свързват с него. Сега обаче явно е преценила, че може да си поволи да признае, че много е обичала плейбоя, който си отиде преди месеци.

View post on Instagram
 

"Имам много интересна история с Христо, която винаги сме крили, за да не започнат всички да ме свързват с него. Като всяка нова плеймейтка просто съм избягвала това. Той е човекът, на когото дължа всичко това, което ми се случи. Познавам го от 18-годишна, близо 4 години. Толкова много го обичам и ми е трудно да повярвам, че това е истина. Христо беше най-близкият ми човек, най-добрият ми приятел. Аз съм много труден характер и не допускам никой до себе си, но Христо беше един от малкото изключения. След като той си замина, от мен си тръгна част от мен. Дано Боби Гълъбов и Любо Дилов съумеят да съхранят този невероятен дух на конкурса занапред. Аз съм горда, че съм последната коронясана от Христо Сираков. Съжалявам, че не съм казвала преди и съм криела от хората колко го обичам този човек, само да не си кажат нещо. Но поне си го казвахме двамата един на друг и той си го знаеше", признава плеймейтката.

View post on Instagram
 

Тодорова отказа да отговори на въпроса дали в момента има мъж до себе си. Но споделя: "Била съм с личност от нашите среди, но ще го запазя в тайна, защото ще стане голям скандал".