'Най-знатната мома на Истанбул' разкри тази шокираща истина за мъжете

Преди седем години красивата украинска блогърка Анна-Мария Симон пристига в Истанбул. Естествено, причината е любов. Четири години след като стъпва в красивия град на Босфора Анна-Мария остава сама. Приятелят й изведнъж изчезва, а тя започва да се нарича "булката на избягалия Султан".

View post on Instagram
 

В профила си в Инстгарам знойната красавица споделя, че той се е ядосал, когато е видял ръководство й за жени, посветено на това как да "омагьосаме турското сърце", пише Блиц.

View post on Instagram
 

"Започна да крещи и да чупи съдове. Без да изслуша оправданията ми, грабна своя MacBook и излетя от апартамента като куршум. Бях в ступор, изтичах след него, вратата на асансьора се затвори под носа ми, скочих в другия, отидох на паркинга, а той вече даваше газ", разказва още Анна-Мария.

От този момент нататък тя започва да се нарича "знатната мома на Истанбул" и спира да търси своя турски принц. Но и въобще не се страхува да споделя мнението си за противоположния пол.

View post on Instagram
 

"Мъжете са примитивни същества, които мислят с това, което имат в гащите! Когато ни видят за първи път, всичките им мисли са свързани с едно - как да ни вкарат в леглото си. Повярвайте, никой не мисли какви прекрасни майки и съпруги ще бъдем", пише блогърката.

View post on Instagram
 

Според Анна-Мария, турските мъже биват два типа - болшинството (80%) осигуряват напълно своята жена, а 20% се придържат към европейските възгледи. "Гласуват за еманципацията на жените, твърдейки, че ако един мъж инвестира добре финансово в една жена, има пълното право да изисква тя да му се подчинява", отбелязва украинката.