Елизабет Втора никога не спазва диети, но и никога не яде ето тези храни

94-годишната Елизабет Втора не пази диети, но и не хапва някои храни. Никога. Вижте кои са те.

View post on Instagram
 

Бившият готвач на кралицата - Дарън Макгрейди, разкри пред Insider някои от ястията, които тя не слага на масата. „За единадесет години работа в двореца изобщо никога не сервирахме пица, дори на приеми“, казва той.

Това не пречи на Елизабет Втора да поръча риба и чипс от местния ресторант, когато е в семейния замък Балморал в Шотландия. Но всичко е пригодено към нейния личен вкус.

Макгрейди разказва още, че ако Елизабет иска да яде купен бургер, никой не ѝ отказва. "Просто се махаха хлебчетата и тя ядеше котлета с помощта на вилица и нож. И изобщо не става въпрос за строга диета или желание да се избягват излишните въглехидрати - това е последното нещо, за което кралицата мисли".

"Викторианското възпитание на Нейно Величество диктува, че единственото нещо, което може да пипне на масата с ръцете си, е следобедният чай“, споделя готвачът пред Insider.

View post on Instagram
 

И допълва: „Когато бяхме в Балморал, членове и гости на кралското семейство отстрелваха елени, а ние приготвяхме бургери с еленско. Добавяхме боровинки и всякакви други съставки с изключение на тесто. Оказваха се хамбургери без хляб. Затова ги изяждаха с нож и вилица. "