Шок! Обвиниха Лопес в плагиатство, откраднала от Бионсе

На провелите се преди дни Американските музикални награди сексапилната Джей Ло представи новите си парчета в характерния за нея горещ стил. Песните Pa' Ti и Lonely, които са дуетни с Малума, се радват на сериозен успех, а за първи път бяха представени на живо именно на престижната церемония.

Феновете обаче забелязаха, че облеклото и дори прическата на Джей Ло, както и осветяването, и танците на стола поразително много напомнят на Бионсе и нейното сценично представяне на песента Drunk In Love по време на наградите "Грами".

Лопес направи много секси изпълнение заедно с Малума, но малко след шоуто в социалните мрежи се появиха и първите обвинения, че има твърде много прилики с изпълнението на Бионсе от наградите "Грами" от 2014 г., където тя бе на сцената заедно с Джей Зи.

View post on Instagram
 

Лопес е облечена с прилепнал по тялото черен костюм, подобно на Бионсе. Двете жени са и с подобни прически, имитиращи мокър ефект, а знойните танци на Джей Ло, включващи интересното осветление, допълнително напомнят на представянето на Бионсе, която включваше същия номер и на турнето си.

View post on Instagram
 

От Cи Ен Ен дори са потърсили коментар от представители на двете звезди, но на този етап няма официална позиция.

Тези, които защитават Джей Ло обаче припомнят, че Бионсе не е "светица" и доста пъти в кариерата си е била обвинявана, че е копирала от други артисти, без да дава кредит или да е споменавала откъде е дошло нейното вдъхновение.