Тази година всички имаме нужда от малко коледно настроение и именно затова част от родните звезди решиха да поканят Коледа у дома по-рано.

Те украсиха празнично домовете си в опит да създадат усещане за уют и топлина във време на пандемия.

Сред първите дами, които показаха коледните си орнаменти, бе бившата фолк певица Мария. Тя сподели кратко видео от дома си в София, в което виждаме красивата и голяма елха, украсена стилно с черни и сребърни коледни играчки, панделки и шишарки. Елхата на Мария е съобразена с цветовете на апартамента ѝ. Във видеото виждаме и дъщеричката на Мария - Марая, която сладко похапва.

View post on Instagram
 

Фолк примата Глория също вече е сложила коледната си украса, както самата тя сподели в Инстаграм. Певицата е заложила на огромни цветя, които да придадат празничен вид на коледното й дръвче. На заден фон се вижда и витрината, в която Глория е изложила едни от големите си музикални награди, които е печелила през годините.

View post on Instagram
 

Цвети Пиронкова също се оказа една от дамите, които са били доста нетърпеливи за Коледа. Родната тенис звезда сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда, че довършва коледната си украса.

View post on Instagram
 

Лили Ангелова от "Биг Брадър" 3 и бивша репортерка на "Папараци" също показа пищната украса в дома си. По всичко личи, че тя обожава коледните лампички, с които е изпъстрен домът й.

View post on Instagram
 

;