Ивана е от певиците, които обичат да радват почитателите си и в социалните мрежи. Тя често публикува красиви снимки и споделя всичко интересно, което се случва около нея. Един от последните кадри обаче, изненада феновете ѝ.

Певицата на народа реши да поздрави своя много близка приятелка от сценичните среди за рождения ѝ ден, а в замяна получи юмрук. Бързаме да поясним, че Ивана е добре и съвсем не става дума за истински удар.

Става дума за инструменталистката Стояна, която винаги е съпровождала Ивана по участия и концерти. Двете са известен поп-фолк тандем и истински неразделни приятелки. Ето защо Ивана реши да поздрави Стояна публично за рождения ѝ ден. Снимката, която е използвала за публикацията, е издържана в типично шеговития за певицата стил. Вижда се как Стояна е насочила юмрук към Ивана, докато тя гледа право в обектива. На следващия кадър пък двете са в топла прегръдка, а посланието на Ивана е повече от трогателно:

View post on Instagram
 

"Честит рожден ден на нашата лудетина Стояна! Продължавай да се качваш на все по-високи сцени, а не на колата ми! Да ме нервираш! Да ме дразниш! Да тропаш с крак, за да стане на твоето! Да свириш БРУТАЛНО, стига да има къде... covid, сестро! Но най-много искам да си жива и здрава! Желая ти и вдъхновение, защото ти цялата си МУЗИКА!"

View post on Instagram
 

Четете още: Николета Лозанова шашна мрежата с гола снимка

През декември раздаваме страхотни награди, за да спечелиш кликнете тук