Дъщерята на Стивън Спилбърг разказа за порно кариерата си

Най-малката дъщеря на световноизвестния режисьор Стивън Спилбърг разказа подробности за кариерата си в порно индустрията.

24-годишната Микаела се изявява в соло жанра, показвайки пред уеб камерата автоеротични закачки.

„Аз наистина се наслаждавам на своята работа, тя ми подари нов и жизнеутвърждаващ начин на съществуване. Благодарение на нея даже започнах да танцувам“, споделя девойката и допълва, че също така е успяла да си осигури независисмост и във финансово отношение.

„Порното ми позволи да удовлетворя основните си потребности, без да превивам гръб в някоя ужасна работа под строг корпоративен контрол“ - споделя още Микаела пред The Daily Beast.

„Традиционната киноиндустрия не ми е интересна. Просто искам да не се безпокоя за пари и да имам достатъчно време и свое местенце, където да рисувам, защото изкуството е моята страст“, разкрива размкрепостената дама.

Онлайн порното всъщност се превърнало в жизненоважна част от терапията, от която младата жена се нуждаела след дълга борба с депресия и злоупотреба с вредни вещества.

През последните няколко години Микаела имала анорексия, личностно разстройство и страдала от алкохолизъм. Всичко това било резултат от сексуално насилие, на което тя е била подложена като дете.

Микаела споделя, че ако не се е била решила да работи над себе си, сега е щяла да бъде мъртва.

Последната година бе изпълнена с противоречия за нея, тъй като малко след като реши, че ще става порно актриса тя бе арестувана. Тогава обвинението срещу нея бе в насилие срещу тогавашния й годеник - професионалният дартс играч Панкоу, който е 27-години по-голям от нея. Малко след ареста си младата жена почти е останала на улицата поради финансови проблеми. От публикациите в медиите не става ясно дали родителите й са били наясно със затрудненията, които тя е срещнала.

През февруари Микаела сподели пред в. "Сън", че е разкрила публично каква посока ще поеме кариерата й, след като първо е съобщила новината на родителите си.

Микаела е осиновена от Спилбърг и втората му съпруга Кейт Капшоу. Тя е най-младата от 7-те деца на кинорежисьора.