Ливанка гръмна тъпомера в Черешката на тортата - сготви цял камион

Ливанската студентка Джейми Елиас, която участва в първия епизод на новия сезон на "Черешката на тортата", възмути социалните мрежи с липсата както на кулинарни умения, така и на познания.

Джейми, която бе домакиня в дебютния епизод, даде "Много храна за очите, но и храна за размисъл", коментират хората в социалните медии.

View post on Instagram
 

Младата инфлуенсърка не можа да блесне нито с кулинарни умения, нито с интелект. За сметка на това се похвали с над 40 000 последователи, писа "Марица". Като нелепа, срамна и дори трагична бе определена изявата на Джейми в "Черешката" и дори самият шеф Мачев не можа да скрие възмущението си.

Джейми имаше и помощници в кухнята, но добре че разполагаше с такива, защото до последно не беше сигурна дали месото се пече, или вари на скарата.

View post on Instagram
 

"Вижте хубаво това доста жалко нещо по телевизията. И го запомнете. Защото то утре ще се снима без горнище на банския в инстаграм и ще получи повече лайкове, отколкото цялата българска класическа музика е получила общо в интернет за всички времена. И после си дайте сметка, че утре това нещо, което не може да си посоли храната със солница ще ви постне мъдър статус за живота. И вие ще го послушате", коментира Венци Мицов, който участваше в кулинарното шоу в началото на годината.

През декември раздаваме страхотни награди. Как да се включите в надпреварата, вижте тук...