Васко Василев обикаля Канарските острови на яхта (снимки и видео)

Цигуларят Васко Василев се отдаде на почивка насред пандемията. Той се похвали в социалните мрежи, че е на разходка с яхта край Канарските острови.

View post on Instagram
 

Музикантът се похвали на своите последователи, че се радва на прекрасно време, писа "Марица".

Василев обикаля с плавателния съд района на град Санта Круз на остров Тенерифе. Фенове пък се възхищават от винаги позитивното му настроение и излъчване.

View post on Instagram
 

Град Санта Круз де Тенерифе е разположен в североизточната част на острова. И е типичен испански град, оживен и динамичен, с широки и натоварени булеварди и тесни улички, просторни площади, фонтани, магазини и пазари. Архитектурата датира от края на XIX и началото на XX век. В типично средиземноморския градски пейзаж преобладават най-често сгради в колониален стил на около два-три етажа с плоски покриви и обагрени в ярки пастелни тонове.

View post on Instagram
 

Градският център на Санта Круз де Тенерифе е много приятно място за разходка не само за туристите, но и за местните жители. Чистотата и красивата архитектура се съчетават перфектно с екзотичната растителност. Най-голям и известен е паркът Гарсия Санабрия, който предлага пищна зеленина и сенчести пейки за почивка.

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...