Новата Мис България Венцислава Тафкова духна 22 свещички на уникално 'барби' парти (снимки)

Новата носителка на титлата "Мис България" 2020 Венцислава Тафкова от Пловдив отбеляза своя 22-ри рожден ден със специално розово парти. Тя събра близки приятелки в къщата за гости, собственост на нейните родители в града на седемте тепета.

View post on Instagram
 

Визията на рожденичката бе в "барби стил", а кадрите, които тя сподели в мрежата, за събраха стотици лайкове, писа traffiknews.

Професионалният грим и прическа Венцислава комбинира с елегантен тоалет - блестящ бледорозов топ и бял панталон с висока талия.

View post on Instagram
 

"Готова за партито по случай рождения ми ден", гласи написаното от пловдивчанката в личния ѝ профил.

Най-красивата българка за тази година сподели с последователите си и поредица от видеа, в които показа големия сюрприз, който нейните приятелки са ѝ подготвили в специалния ден.

View post on Instagram
 

Тафкова влиза в една от стаите на семейния хотел, която е декорирана с пищна украса. По пода има дузина балони в различни нюанси на розово и цикламено.

View post on Instagram
 

На кръгла маса с покривка, обсипана с перли, е сложена красива торта на два етажа, върху чийто връх, точно под табелка с титлата ѝ, стои тиара.

По леглото пък са разпръснати снимки от сцената на конкурса, който Венцислава спечели преди малко повече от месец, наред с червени рози и подаръци.


През декември раздаваме страхотни награди. Как да участваш, виж тук...