Теди Бургазлиева се премести да живее на едно от най-красивите места в света. Райското кътче, където Мис България и половинката ѝ Симеон сбъднаха американската си мечта и то в разгара на пандемията от коронавирус, предлага екзотика и спокойствие.

Вече писахме, че Теди се радва на луксозен живот в баровския Ориндж Каунти от април насам. Тя е там със семейството си и не спира да споделя с почитателите си в Инстаграм красиви кадри.

Теди е споделяла, че и тя, и Симеон работят дистанционно по своите проекти. Освен това имат и възможност пълноценно да се грижат за Раян и Ема, пише Блиц.

View post on Instagram
 

"Мечтите се сбъдват! Благодаря ти, любов моя! Безкрайно е лятото в душата ми", откровено споделя Теди, публикувайки видео от брега на океана в Калифорния, в което разхожда по крайбрежната улица наследниците си.

Бургазлиева и Симеон имат достатъчно време да осмислят и разработят своята уникална идея за построяване на град на бъдещето, издигнат сред природата без коли, стрес и мръсотия.

"В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израснат в личен и професионален план. Може би ще бъдем първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта. Нямаме все още достатъчно средства да я осъществим, но търсим начин да изкараме пари и да ги инвестираме там", разказва Симеон.

"Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Идвайки в САЩ, си мечтаех за палат в Бевърли Хилс, две ферарита и ламборджини отпред; да ходя по скъпи ресторанти, да имам богати съседи. Това бе американската мечта. Но когато се докоснеш до този стандарт на живот, осъзнаваш колко е безсмислен и че тази показност не те прави щастлив", казва Теди.

View post on Instagram
 

"Със Симеон имахме възможност изживеем този живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго - децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръста, да си играят с шишарки, да няма коли и мръсотия. Искам малко неща, удобни за поддръжка", казва още Теди.

"Ако си отглеждаме част от храната, ще бъдем много по-здрави", разказва за бъдещия проект моделката, цитирана от Блиц.

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...