Лияна пак провокира, Инстаграм полудя. Вижте какво направи!

Лияна не се впечатлява от пандемия и карантина. Изкусителната брюнетка се радва на топлото време на Малдивите. И то с ново гадже, писа Марица. Самоличността на мъжа не е известна все още, но затова пък нищо от това, което 40-годишната певица прави, не остава скрито от последователите й в мрежата.

Изпълнителката на "Като вещица" предизвика истински фурор с голите си снимки от екзотичната дестинация, които споделя със своите последователи.

View post on Instagram
 

"Тук е едно от местата, на които, където и да застана да се снимам , изглеждам, както не съм била и в наи- красивата си фотосесия. И, не е заради мен, а заради това магическо място! Цветовете са невъобразими, океанът, рифът.. Не мога да спра да се усмихвам.. Чувствам се като, както бях на 12-13.. Толкова жадна за живот, толкова изпълнена с енергия и някак пречистена..", реди мъдри мисли красавицата.

"Момичета и момчета, независимо на колко години ставаме, запазим ли чистотата на детското ни Аз - никога няма да остареем! Това е наи-силният елексир на младостта, на любовта, наи- голямата панацея! Чувала съм какво ли не за себе си..,за “инфантилното” ми поведение, но истината е, че, когото съм въвлякла в моя свят, в моята идея.., сега е по- щастлив", пише братовчедката на Константин под една от снимките, пише Блиц.

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...