Посред зима: Луиза Григорова грабна сина си и отпраши за морето

Луиза Григорова и половинката ѝ - Мартин Макариев, отпрашиха насред зимата не към планината, както повечето от нас биха направили, а към... морето. Компания на влюбената двойка, разбира се, прави сина им Бран.

Семейството е отседнало в красива и просторна вила с басейн, разположена в непосредствена близост до морския бряг. Това научихме от постовете в Инстаграм, които актрисата публикува през последните дни.

View post on Instagram
 

Неведнъж щерката на шефа на модна агенция „Ивет фешън“ - Ивет Григорова, е споделяла, че винаги действат със съпруга ѝ наобратно на масовите предпочитания, допълвайки, че обичат тихи и спокойни кътчета за отмора, в това число и непрепълнените с хора курорти.

Това, което повече впечатли феновете на Луиза обаче, е невероятно добрата ѝ форма, която почти ежедневно демонстрира в социалните мрежи. Припомняме, чу Григорова-Макариев стана майка в края на септември тази година, а изглежда така сякаш никога не е раждала.

Малкият Бран е първото дете на актрисата, която през 2017 г. се омъжи за Мартин Макариев. Иначе режисьорът има още един син – Борис, който е от първия му брак.

View post on Instagram
 

Четете още: Лияна пак провокира, Инстаграм полудя. Вижте какво направи!

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...