Актриса смени пола си: Ето първата снимка на Елън Пейдж като мъж!

В началото на декември популярната актриса от филма “Джуно” Елън Пейдж втрещи феновете си с новината, че вече е трансджендър мъж.

“Здравейте, приятели. Искам да ви кажа, че аз съм транс, местоименията за мен са той/те и се казвам Елиът. Щастлив съм да пиша тези редове. Щастлив съм да бъда на този етап от живота си.” - написа тогава тя.

Страниците на актьора в Уикипедия, Инстаграм и Туитър вече са обновени. Според етикета на трансхората името, което те са получили при раждане се смята за deathname и използването му не се препоръчва в никакъв контекст.

View post on Instagram
 



Вчера актьорът сподели своята първа снимка като трансджендър. “Благодаря ви от дъното на душата си. Вашата любов и подкрема за мен са най-хубавият подарък. Пазете се и се подкрепяйте. Ще се видим през 2021-а” - написа Елът. Той призова и всички, които могат да подкрепят трансджендър движението.



През 2018 г., докато все още беше Елън Пейдж, актрисата сключи брак с танцьорката и хореограф Ема Портнър. Ема също засвидетелства подкрепата си за решението на своя съпруг като написа: “Изключително съм горда с Елиът Пейдж. Хора като него са подарък за света. Искам да ви помоля за търпение и зачитане на личното ни пространство, както и затова да подкрепяте транс живота всеки ден.” - написа тя.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.