Българското Барби си подари още по-големи устни за новата година

Андреа Иванова, известна като българската Барби, си е направила поредната, 22-ра инжекция хиалурон в устните. Блондинката не се притеснява от вече и без това твърде голямата си уста, даже се готви за шоу зад Океана.

"През зимата усещането е по-некомфортно, тъй като заради студа устните се напукват но всеки ден ги мажа с балсам и крем и нямам проблеми. Много хора се шегуват, че така се пръскат толкова много пари за перфектни огромни устни, а пък накрая ги закриваш с маска против вируса и не можеш да ги покажеш. Но какво да се прави, рестрикциите са за всички", сподели пред „България Днес“ русокосата бургазлийка.

View post on Instagram
 

Въпреки пандемията и трудностите с пътуванията, Андреа планира пътуване до САЩ. Тя е получила покана от продуцентите на едно от най-известните шоупредавания зад Океана за участие. Обещан ѝ бил хонорар от 1000 долара и покриване на всички разходи по пътуването и престоя в Лос Анджелис за времето на ангажимента.

Оказва се, че освен професионални, тя получава и доста лични покани. Но не се е възползвала от тях. "Никога не съм се възползвала от неприлични предложения. Нямам и гадже в момента, свободна съм. Но ще видим какво ме очаква през новата година", споделя нашенската звезда. Тя признава без свян, че слагането на силикон и притежаването на най-големия бюст у нас също е заложен в плана ѝ за 2021 година.