Филип Аврамов се раздели с екзотичната Севинч и се върна при бившата си

В последните часове една пикантна новина около личния живот на Филип Аврамов превзема все повече медийното пространство. Става дума за това, че Фицата, както още наричат актьора, се е върнал при бившата си съпруга - актрисата Милена Спиридонова.

За развръзката в отношенията между него и новата му любов - певицата, актриса и медицинска сестра Севинч Ибрахим, стана ясно след онлайн предаване дни преди Коледа, в което Филип и Милена бяха приветствани с думите: "Добре дошли на Филип и Милена Аврамови!".

Филип и Милена

Не е тайна, че Филип напусна Милена и отиде да живее при екзотичната Севинч преди повече три години. Затова и едновременната поява на двамата актьори сега предизвика изненада сред зрителите. Въпросителните зачестиха и от факта, че бившата двойка изглеждаше по-влюбена от всякога. Широко усмихнати и с приповдигнато празнично настроение Милена и Филип споделиха за общите си професионални ангажименти, както и как се справят в личен план, предвид пандемията. В рамките на целия разговора нито за миг не бе повдигнат въпроса за Севинч.

И все пак за нея, макар и косвено, стана дума, след като Филип отговори на запитването кой гледа децата с думите: "Основно жените". "Аз в момента работя на няколко фронта и е трудно”, уточни той. За ежедневието си като майка пък Милена сподели, че денонощно е с дъщеря си Рая, тъй като е втори клас и не би могла да се справя с онлайн обучението сама. "Понякога трудно разбирам кога съм родител, учител, домакиня и актриса”, допълни още тя.

Светли празници! С вяра и любов,напред!

Публикувахте от Milena Avramova в Четвъртък, 16 април 2020 г.


Актьорите коментираха и въпроса как ще прекарат Коледа и Нова година. Докато Филип планирал да не прави абсолютно нищо и да се отдаде изцяло на празничната програма по телевизията, то на Милена не оставало нищо друго, освен да запретне ръкави и да се очаква от нея "да направи всичко". Актрисата продължи с това, че когато Рая поиска нещо, винаги ѝ казва, че чичо Коледа ще ѝ го купи. Шегата идва от последния общ ангажимент на актьорите. Филип и Милена играят във филма „Чичо Коледа”. Двамата не за първи път се срещат в представления или филми, но едва в новата лента на Ивайло Пенчев играят влюбени. И явно са такива отново и в реалния живот.

Индикации за събирането на Филип и Милена имаше още през август на вече отминалата 2020 г. Тогава Севинч сподели в интервю, че с актьора са разделени, но и че никога между тях не е имало драматични сцени, скандали или болка, а само голяма любов. Къдрокосата красавица обаче запази дискретност по темата за завръщането на Филип при бившата си съпруга, каквито бяха слуховете още тогава.

Филип Аврамов и Севинч Ибрахим

В онлайн предаването Филип сподели и за изключителната си ангажираност покрай „Аврамов дом”. Независимата сцена той строи в дома си и работата продължава, макар че заради пандемията, както и кризата, има доста финансови трудности. Освен това Филип нямал и много свободно време, когато графикът му е наторен с професионални ангажименти.

Припомняме, че Филип и Севинч се срещат преди повече от 3 години. Запознават се покрай общи познати в рибарско селище до Варна. Там Филип практикува морски риболов. По-късно красавицата се присъединява към екипа, където свири на бас китара. Постепенно двамата усетили, че имат силна връзка помежду си. "С него по-скоро сме еднакви, отколкото различни”, споделя Севинч през 2018 г. Тогава пък актьорът пък през сълзи сподели, че със Севич много се обичат, но бе лаконичен по отношение на чувствата и отношенията си с Милена.

Но животът ни поднася какви ли не изненади и обрати и ето че днес Филип е отново до жена си и дъщеря им Рая. За момента двамата все още не са заявили официално връзката си, но видимо си личи, че са се събрали и се обичат може би още по-силно отпреди. Двамата коментираха с усмивка само промяната във външния им вид. Филип се появи без емблематичната си опашка, а Милена бе с къса, русо-рижава, коса, писа "Уикенд".

Актрисата Милена Спиридонова е позната от сцената на Сатиричния и Народния театър. Главна героиня е в късометражния филм „Целувката“ на Тома Вашаров, който има над 13 млн. гледания в YouTube. Участието ѝ в любимия на публиката филм „Летовници“ е първият сериозен проект след майчинството.

По време на снимките на „Летовници“ започва и разривът в брака ѝ с дългогодишната ѝ половинка Филип Аврамов. Развеждат се през 2017 г., когато Фицата вече има и втора дъщеря – Ана, от тогавашната си нова половинка Севинч.

Четете още: Андреа вдига сватба?