Разголена и секси: Мегз не се сдържа, хвърли се под водопада (Снимки)

Модната дизайнерка и инфлуенсър Миглена Каканашева разгорещи страстите сред феновете си с мокри кадри от Боянския водопад. 30-годишната Мегз публикува разголени снимки красивата природна забележителност.

"Скъпи приятели, днес бях в Боянския водопад. Буквално, ей в това, подобно на пещера образувание, което се намира точно в центъра му. След като две години ( може да се каже и 3, но първата предимно мрънках и ревях по темата, затова няма да я броим) ви “продъних” ушите по темите заземяване, сигурност, грижа, опора и всичко, с което се асоциира работата по първа чакра. След като преборих стотици свои страхове и трансформирах тялото си от анорексична слабост към нормално. След като се успокоих и нормализирах начина си на живот от краен работохолизъм към малко по-нормално.

View post on Instagram
 

И най-важното, след като изградих трайни навици по всичко гореизброено, които смятам да поддържам занапред, днес самата аз вече се чувствам стабилна и силна - сама по себе си, заради това, което съм - Миглена. А не заради бизнес, успехи, партньор или важността на каузите, зад които заставах. Затова днес вече се чувствам готова да премина към един нов етап на личностното ми усъвършенстване. Втора чакра. Тук ще работя интензивно върху женската си енергия, желанията си, сексуалността си, създаването на потомство, нуждите си, удоволствията и потискането, чувството за вина. В първа чакра всичко се въртеше около земята - корените, храната, здравето, стабилността. Във втора чакра - всичко ще се върти около водата", написа дизайнерката към фотосите.

По бял бански, насред зимния студ, красавицата остави феновете си без дъх. "Възхищавам ти се", "Супер! Не е ли много студено? Респект!", гласят част от от коментарите им.

Но докато някои я затрупаха с дъжд от суперлативи, други се пошегуваха, че фаворитката им се готви да скочи за кръста на Йордановден. Трети пък сериозно се притесниха за здравето на любимката си, предупреждавайки я с думите: "Боже, Мегинка, не рискувай живота си, по дяволите!"

Четете още: Няма да я познаете! Емилия с чисто нова прическа!