Ето какво установи проверката от ковид партито на Глория и първи коментар от нея

Броени дни след коледното участие на Глория, в популярен хотел в покрайнините на Пловдив, стана ясно, че примата на поп-фолка е приета във ВМА с коронавирус. Това принуди властите да излязат с официално становище относно спазването на противоепидемичните мерки по време на партито. Според техния доклад всичко е било в рамките на позволеното.

Кадрите от участието на Глория в хотела са изтрити, но властите са успели да се запознаят с тях.

"Още на 24 декември е направена проверка както в други места, така и в хотела, дадени са предписания за спазване на заповедта на министъра, относно работното време и възможния капацитет. След като се запознахме със видеоклипа и съдържанието му, констатирахме следното - дистанцията между гостите и изпълнителя, в случая Глория, според мен е спазена. Спазено е и правилото за работния капацитет на заведението. За съжаление, категорично заявявам че има нарушение в забраната за шума, тоест събитието е превишило допустимите децибели.

View post on Instagram
 


Както от Областния кризисен щаб, така и от МВР, бе започната проверка. Към момента сме изискали и записите от камерите в самото заведение. Поискали сме достъп и до информация относно списъците на клиентите - дали сред тях само гости на хотела, както е по закон, или има и други присъстващи - което също би било в нарушение.

Празненството е приключило в 22.00 часа, тоест е спазена насоката на министъра на здравеопазването. Оттук насетне по протокол следва РЗИ на заразеното с COVID-19 лице, тоест на Глория, да проследи от своя страна контактните лица. Ще бъдат направени и антигенни тестове.

Към момента проверката по случая продължава да тече и ще информираме общността своевременно за развитието й."

View post on Instagram
 

"Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях! От вчера съм на лечение във ВМА! Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо! Бог и лекарите да ми помагат!", написа звездата преди два дни. Малко по-късно обаче тя изтри публикацията си, вероятно заради негативните коментари, които тя предизвика.

От тогава насам Глория не е коментирала състоянието си, а единственото послание, което се реши да качи беше под формата на стори. На картинката се вижда как лекар помага на пациент, а в сянката на стената се виждат ангелски криле.

На Коледа дъщерята на Глория Симона разкри, че е в напреднала бременност и очаква първото си детенце съвсем скоро.

"В навечерието на Рождество Христово искам да ви споделя, че Бог ни изпрати наи-големия дар. Благословени сме да очакваме наи-святото - нашата първа рожба!" - написа тогава Симона.

View post on Instagram