Гери Дончева пусна видео как ѝ слагат ваксината по вечерна рокля - вижте боли ли

Гери Дончева е сред първите ваксинирани българи срещу Ковид-19. Красавицата реши да увековечи процедурата по поставянето на продукта на "Пфайзер" и да го сподели в социалните мрежи, за да вдъхне кураж на всички, които изпитват страхове и съмнения дали да се имунизират.

Тя публикува видео как ѝ поставят ваксината, което събуди възмущението на голяма част от последователите ѝ. Гери стана жертва на критични коментари, тъй като не е от хората, които се борят с коронавируса на първа линия. Бившата водеща обаче реши да поясни как е успяла да получи правото да е сред първите ваксинирани:

View post on Instagram
 

"Работата в болницата ми даде възможността да съм сред първите, които имат досег с чудотворната течност и се радвам, че мога да дам пример с действието си на всички онези, които изпитват страхове, имат съмнения за конспиративни теории и имат несигурност."

Като PR на една от столичните болници Гери е имала възможността да получи ваксина преди лекари и медицински сестри, които работят на първа линия. Тя поясни, че се чувства добре и е изчакала 2 часа след ваксинацията, за да публикува видеото. За момента не усеща странични ефекти, но даде обещание пред последователите си в социалните мрежи, че ще сподели, ако в състоянието ѝ настъпи промяна:

View post on Instagram
 

"Вторият етап на ваксинирането ще се случи след точно 21 дни от сега и ще кача информативен пост, а дотогава ще ви държа в течение, ако се проявят някакви странични ефекти или телесно неразположение например."

Припомняме ви, че в понеделник предстои да пристигне втората ваксина срещу Ковид-19, която е на "Модерна", а тази сутрин секретарят на Националния ваксинационен щаб, Радосветаа Филипова, поясни какво е нейното предимство пред ваксината на "Пфайзер".

Четете още: Кога може да се заразим с Ковид-19 повторно