Автор
Woman.bg

Дъщерята на Иван Ласкин плакала за него навръх Нова година

Дъщерята на покойния Иван Ласкин София не може да го прежали две години след смъртта му, разкри майката на момичето Алекс Сърчаджиева. Точно в 12 часа на Нова година момичето се разплакало за без време отшилия си баща. "В очите на София има сълзи, има болка, с която това дете ще живее цял живот. Болка, която не мога да отнема и колкото и да се старая да заместя баща й, няма как да се случи, защото не съм Иван. Те бяха много свързани. В тяхната връзка, аз никога не съм съществувала“, разказа емоционално Сърчаджиева пред БНТ. "Тя обожава баща си. Дойде Нова година и в 12 часа тя плака за него. И така ще й мине животът".

Актрисата призна, че и тя все още търси връзка с починалия. "Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация с него. Така го почувствах. Не съм запомнила това, което съм написала. Не искам да натоварвам хората, всички са загубили близки. Болката е моя, той много ми липсва и винаги ще ми липсва. Това, което беше между нас, беше като приказка, като роман". Тя преживяла и нова загуба преди три дни, защото починалият от инфаркт актьор Филип Трифонов бил неин кръстник. Сърчаджиева разказа за удоволствието да води новогодишната програма на БНТ заедно с бившия си Руслан Мъйнов.

Айдееееее.... весело посрещане

Публикувахте от Александра Сърчаджиева в Четвъртък, 31 декември 2020 г.

"Цялата жълта преса започна да се занимава с нас доста преди да се излъчи новогодишната програма. Аз не виждам какво странно има Александра и Руслан да бъдат заедно на една сцена, това не е нещо невиждано и нечувано, това са нормални неща, ние сме в прекрасни, чудесни взаимоотношения и това е било винаги. Никога не сме прекъсвали контакт или да сме били в някакви сложни взаимоотношения. Ние сме приятели и аз много обичам Руслан", каза още актрисата.

Четете още: Сузанита на 18: Вижте всичките ѝ трансформации досега!