Цял свят посрещна 2021-ва година с надеждата, че тя ще бъде по-добра, по-нормална и може би ще е първата стъпка към завръщането на живота, който познавахме преди коронавируса. Дали това наистина ще се случи обаче, донякъде астрологията може да предскаже. Ето защо решихме да ви споделим какво съобщи астрологът Хули Леонис в телевизионния ефир преди минути.

Първият факт, който той изтъкна бе, че 2021-ва няма да разреши проблемите ни, но за сметка на това животът ще бъде много интересен, такъв какъвто винаги сме искали да бъде, а енергията на сегашната година подсказва, че предстои да бъдат направени нови открития за ваксините срещу Ковид-19. Ще стане ясно дали те ще ни спасят и дали са толкова ефективни, колкото желаем да бъдат.

Прочетохте ли Тайните на Венера? Готови ли сте да лекувате тази тема? Имате ли ретроградна Венера? Само сега и...

Публикувахте от Хули Леонис - Xyli Leonis Therapy в Сряда, 25 ноември 2020 г.

Уран ще бъде в знака на Телеца - това означава, че започва нещо ново. Може да се очаква дори революция. Предстои унищожаване на старите ценности и създаване на нови. Последният път, в който Уран е бил в знак на Телец е било през 30-те години, когато управлява Хитлер.

Юпитер ще бъде в знака на Водолей - жени ще заемат много високи позиции и ще получават власт. Власт ще имат тези, които заслужават, други ще бъдат подложени на изпитание. Ще се появят много нови политици в България и по света. Предстои един цикъл да бъде затворен. Хули дори подсказа, че вице-президентът на САЩ ще поеме много повече отговорности от очакваното.

Плутон ще се намира още две години в знака на Козирог, но това ще са последните градуси. Традициите ще започнат да се рушат и през 2023 г., когато Плутон навлезе в знака на Водолея, може да се случи събитие, подобно на Френската революция.

В заключение Хули Леонис обобщи, че 2020-а ни показа, че не можем да се спасим от собствения ни живот, като не даде възможност да се ваксинираме. А какво предстои тази година?

За някои 2021-ва ще е къртовски труд, за други - мързел. Всички сме подвластни на астрологичните тенденции и Хули съветва да бъдем информирани за тях, за да избегнем хаоса.

Четете още: Венера в Козирог променя живота ни до 1-ви февруари