Саманта се издаде: ето защо няма да я има в новите серии на "Сексът и градът"

Ким Катрал, която запази мълчание няколко дни след като стана ясно, че тръгват нови серии на "Сексът и градът", най-накрая даде да се разбере, че не страда от този факт.

View post on Instagram
 

Всъщност тя не коментира лично темата, а хареса коментар на мъж в Туитър, в който той е заявил, че уважава решението на Ким да постави себе си на първо място.

"Харесвам много "Сексът и градът". И съм тъжен, че Саманта няма да се върне, но я поздравявам за това, че прави най-доброто за нея самата. Мисля, че това е добър пример как човек трябва да поставя себе си на първо място".

Отказът от участие в снимките е лично решение за 64-годишната актриса. През 2017 г. тя призна, че никога не е била в приятелски отношения с останалите актриси. Дори нарече отношенията на снимачната площадка на сериала - токсични. Дори тръгнаха слухове, че точно заради Катрал третата част на сериала така и не видя бял свят. Сара Джесика Паркър обвинила Ким в препятстване на снимките.

View post on Instagram
 

Самата Паркър обаче отрича да е имала конфликт с колежката си. И сега, когато излезе новината за новите десет серии, Сара се присъедини към коментарите на феновете, че също страда от липсата на екранната Саманта.

За разлика от останалите обаче, Ким Катрал не се притеснява да бъде откровена и да нарича нещата с истинските им имена.