Биляна Йотовска реши да избяга от студеното време в България и в момента заедно със семейството си се наслаждава на вечното лято в Занзибар.

Биляна не спира да държи в течение на всичките си приключения своите последователи в Instagram, а вчера сподели, че е имала възможността да посети и Каменния град. “Вчера посетихме Каменния град, известен с англииското си име Stone town. Намира се в старата част на остров Занзибар, Танзания. Тук е и родната къща на Фреди Меркюри. От 2000-та година градът е част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО!” - написа брюнетката.

View post on Instagram
 

По време на екзотичната почивка половинката на Йотовска - културистът Митко Димитров, отбеляза 47-ия си рожден ден. През изминалата година двамата отпразнуваха цели 17 години заедно, а дъщеричката им Никол стана на 10 години.

View post on Instagram
 

Моделката не пропусна да се разходи и из пазара в Занзибар, като се впусна в приключения и с няколко местни дечица на плажа. „Няма нужда от описание“, казва тя за кадрите си от игрите с малчуганите.

View post on Instagram