Като на Супербоул: Джей Ло и Лейди Гага с мега шоу за встъпването на Байдън

Лейди Гага и Дженифър Лопес са сред звездите, които ще пеят на церемонията по встъпването на Джо Байдън в длъжността президент.

Честта да изпее националния химн се пада на ексцентричната Лейди Гага. Певицата е избрана заради съпричастността ѝ към ЛГБТК движението и ангажираността ѝ по здравни въпроси.

View post on Instagram
 

Тържественото събитие ще се състои на 20 януари, а сред участниците в него, получили специална покана, ще бъдат чернокож пожарникар от Джорджия, бивш младежки поет лауреат, католически свещеник, пастор от родния град на Байдън Уилмингтън.

Не е случаен и изборът за Джей Ло. През последната година тя работи изключително активно върху проект, свързан с осведомяване на хората по въпроси с разпространението на новия коронавирус върху латино населението.

View post on Instagram
 


Всеки един от участниците е доказал категоричната си подкрепа за Байдън и Камила Харис, както и "непоколебимото си виждане за нова глава в Американската история, в която ние сме Америка, обединена, за да преодолее дълбокото разделение и предизвикателствата пред нашия народ, като сплотим държавата и възвърнем душата на нацията ни", заяви организационният екип.

Заради засилените мерки срещу разпространението на коронавируса, както и от съображения за сигурност, очаква се церемонията да бъде скромна, но не и лишена от пищност и феерия.

View post on Instagram
 

Четете още: Сексът без градът, или защо очакваме Кари Брадшоу да ни разкаже за най-разтърсващия си оргазъм