Автор
Ива Петрова

По време на пандемия: ресторантите работят само за Андреа

Андреа не се притеснява да покаже пред феновете си, че си позволява да нарушава забраните, наложени за всички български граждани на територията на страната.

Те гласят, че ресторантите трябва да бъдат затворени и да доставят храна единствено за вкъщи. Андреа обаче смята, че е напълно в реда на нещата да действа по собствен план и публикува серия от снимки, на които кротко и необезпокоявано пийва алкохол и хапва салата “Цезар”.

View post on Instagram
 

Фотосите предизвикаха коментарите на нейни фенове и по други причини - разголената визия на фолк певицата никак не приляга на обстановката, в която се е снимала, а Фотошоп ретушът, който тя е използвала отново я е направила да изглежда неузнаваема.

View post on Instagram
 

Ресторантът, който певицата е посетила, се намира в Пампорово. Предполагаме, че той е част от хотелски комплекс и има право да работи за гостите на хотела. Всички сме наясно обаче, че много ресторанти работят незаконно у нас, а акциите на полицията в последно време го доказват.

Андреа явно не се е притеснила и от съдбата, която споходи колежката й Глория. След нейно участие в хотел близо до Пловдив навръх Коледа, примата на поп-фолка се отзова във ВМА с усложнения от коронавирус.