Емили Ратайковски показа бременно коремче по бански (видео)

Емили Ратайковски вече е в напреднала бременност, но този факт съвсем не я спира да продължава с любимото си занимание, а именно да показва прелестното си голо тяло в социалните мрежи.

Още през октомври красавицата съобщи, че очаква първото си дете и от тогава демонстрира пред света как се променя фигурата ѝ. Тя вече може да се похвали с наедеяло бременно коремче, но дори и с невъоръжено око се вижда, че това е единствената област, в която моделката е натрупала килограми. Вероятно, ако я видите в гръб, никога няма да предположите, че в утробата ѝ расте малко човече.

Емили продължава да залага на любимите си снимки, на които позира без дрехи и единствено прикрива гърдите си с ръка. На една от тях дори се показва, както майка я е родила пред запотеното огледало в банята. И въпреки че е бременна, пак е секси!

View post on Instagram
 

Вчера пък красавицата сподели видео от плажа, на което позира по бански в телесен цвят и гордо показва корема си. Не бихме могли да скрием възхищението си, Емили изглежда просто прекрасно! Последователите ѝ побързаха да я засипят с хвалебствени коментари, а някои от тях дори я наричат "Кралица". Нямаме търпение да разберем кога бебето ѝ ще се появи на бял свят!

View post on Instagram
 

Четете още: Николета с призив към последователките си: Момичета, обичайте се и без програми, красиви сте!