Зад красивите зелени очи: Доказателствата, че Анджелина Джоли е истински агент на FBI

Всички обичаме конспиративните теории, те правят света някак по-интересен и ни позволяват да погледнем отвъд очевидното. И въпреки че много често граничат с абсурда, понякога ние избираме да повярваме в тях...частично. Точно такъв е случаят с твърдението, че прелестната Анджелина Джоли не е просто холивудска звезда, а истински агент на ЦРУ!

Любопитен факт е, че съществуват и доказателства за това, че актрисата може би е и шпионин. Не можем да отречем, че тази роля би ѝ отивала. А сега сериозно.

Смята се, че Джоли е попаднала в полезрението на ЦРУ преди около 20 години, когато бе на върха на кариерата си. Времето съвпада с периода, в който ЦРУ и ФБР са набирали холивудски личности за различни цели. Тогава Анджелина играе и в два шпионски филма „Добрият пастир“ (2006 г.) и „Агент Солт“ (2010 г.), подкрепени от ЦРУ. По всяка вероятност е участвала и в други подобни продукции. Бившата г-жа Пит станала член влиятелния мозъчен тръст на Съвета по външни отношения. И това, ако не е доказателство, че Анджелина е шпионин...



Според експерти актрисата е била вербувана заради идеята външната политика на САЩ да бъде променена. Това се случва по време на управлението на Барак Обама, с когото тя поддържа изключително топли отношения. Целта била Анджелина да популяризира външната политика на страната чрез усилената си хуманитарна дейност.



Връзката между актрисата и разузнавателната служба може би е осъществена чрез Министерството на външните работи на Великобритания, с което тя работи от 2012 г. покрай кампанията си срещу сексуалното насилие.

Друг факт, който потвърждава теорията, че Анджелина работи за ЦРУ, е контактът ѝ с Дейвид Петреъс – бившия шеф на тайните служби. Има предположения дори, че тя носи частична отговорност и за уволнението му.

Актрисата и директорът никога не са крили, че са в добри отношения. Двамата дори се снимаха заедно в Багдад през 2008 г., а 4 години по-късно се срещат в централата на ЦРУ, точно след като той заема най-високия пост. В същия ден Анджелина отива на посещение и при Барак Обама в Белия дом, заедно с тогавашния си съпруг Брад Пит.

Експертът Том Секер е категоричен, че завездната красавица е перфектният агент под прикритие и нищо не може да разсее това твърдение.



А вие как мислите?

Четете още: Сбогом, Мелания Тръмп! Америка никога няма да има по-стилна Първа дама от теб