Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, февруари ви носи любовни преживявания с тези две зодии

Телци, февруари започва с обещаваща нотка за кариерната посока, след като Венера се премести в този сектор, а връзката ѝ със Сатурн ви предлага сила и стабилност. Юпитер също ще удари едно рамо за вас. През февруари ще имате много повече работа и ще се очаква да дадете всичко от себе си. Работата ще бъде много важна за мнозина. По-голямата част от месеца ще трябва да вложите всичките си усилия и време за изпълнението на важни проекти в професионалната сфера. За да постигнете целите, които сте си поставили, трябва да разчитате на креативност, оригиналност.

Периодът ще е благоприятен за вас. Като цяло ще бъдете в добро настроение, ще се радвате на късмета си. Ще се научите да бъдете по-независими и ще усетите вкуса на живота. Във всеки случай месецът ще има благоприятен ефект върху вас. Ще бъдете доста уморени, но усилията ви ще се изплатят, така че ви очаква увеличение на заплатата или повишение.

По-голяма част от времето ще се опитвате да посветите и на семейството и дома си. Наслаждавате се на романтични моменти с партньора си и хармонията, която се създава с времето, ви устройва.

Планирате и съвместно събиране с приятели, както и кратко пътуване, което ще ви направи много щастливи.

На свободните представители от знака Венера може да отвори нови врати. Време е за по-ексцентрични преживявания. Излезте от зоната си на комфорт и се забавлявайте, драги Телци! Очаква ви прекрасно запознанство с човек, който е много вероятно да бъде от знака Дева или Козирог. Нуждаете се от допълнителна дискретност, когато сте пред любопитни очи. Бъдете мъдри, няма нужда да говорите открито за интимните си планове.

Не забравяйте, че има изход от всяка ситуация. Основното нещо е да използвате правилно шансовете, които получавате.