Покоряването на женското сърце не е лесна задача за всеки мъж. Пък и нежният пол се влюбва в определен набор от качества, с които малко господа могат да се похвалят. А тези, които ги притежават, успяват по-лесно да спечелят женското сърце, и то не само с външния си чар, но и заради таланта си на съблазнители. Според астролозите този тип мъже най-често може да бъде открит сред представителите на три знака от зодиака. И те са:

Мъжът Стрелец

Мъжете Стрелец имат вроден сексапил и в същото време привлекателен външен вид. Те не се страхуват да влизат в близък невербален контакт с жени, не се страхуват от тях, а напротив, играят своеобразна игра с женския пол, доверявайки се на своето излъчване и чар. А много жени харесват точно такива мъже – с отношение към нежния пол. Ето защо не е изненадващо, че мъжете Стрелци са доста популярни сред противоположния пол. Освен това, според астролозите, Стрелецът може да обича своята жена истински и с цялото си сърце и за него е важно всеки път да показва и доказва това. А коя дама не мечтае точно за такъв партньор до себе си?

Мъжът Козирог

Според астролозите мъжът Козирог е най-романтичният от всички знаци. Представителите на това зодиакално семейство знаят как да изненадат своята любима и този фактор ги издига многократно в очите на тяхната избраница. С мъжа Козирог една най-обикновена вечер може да се превърне в приказка и романтично приключение. Освен че притежава изкусителна харизма, на мъжа Козирог не му липсва и дар слово. Този мъж много добре знае как да разговаря и какво да каже на една жена, за да докосне душата ѝ. Мъжете от тази зодия са и грижовни съпрузи, които се отдават с цялото сърце на семейството и любимите си хора. Отличават се и с неподражаемото си чувство за хумор, с щедростта и добротата си – още един плюс за дамите.

Мъжът Скорпион

Скорпионът е загадка - така наричат мъжките представители на тази зодия астролозите. Според звездите мъжът Скорпион е роден лидер, който е свикнал винаги да постига целите си, включително и тези, свързани с женския пол. Не е тайна, че мъжете с такъв характер действат като магнит за дамите. Заслужава да се отбележи, че мистерията около тях и непредсказуемостта им добавят допълнителен чар – все черти, които винаги са привличали нежния пол. Мъжът Скорпион смело се впуска в най-различни предизвикателства, които го зареждат и го карат да се чувства жив, свободен и удовлетворен. Неслучайно Скорпионът се славят и като най-сексуално привлекателния знак на зодиака, така че не е изненадващо, че се радват на такъв невероятен успех сред жените.

Четете още: Какво ви плаши в любовта според зодията