Алекс Петканова: Събрах си багажа, но останах, заради детето

Александра Петканова призна в интервю с Мон Дьо, че е била готова да се разведе с Даниел Петканов. „Бях намерила къде да се изнесем с детето – събрах багажа и малко преди да тръгнем, малкият се разболя и трябваше да се откажа“, призна Алекс.

И сподели, че пукнатините в отношенията между нея и известния като Лудия репортер Дани са се появили на третата година от брака им.

View post on Instagram
 

„Дани гледа по-леко на живота, а аз съм войник – вярвам, че трябва постоянно да работиш, за да успееш. Защото има хора, които мечтаят да направят много неща, но не могат поради различни причини. Животът ни е даден веднъж, но не бива да се губи време и да се пропилява“, каза още Петканова.

И сподели, че засега двамата са успели да намалят напрежението, писа "Стандарт".

Дани вече захванал два бизнеса и дори щял да ходи на фитнес, похвали го Алекс. И сподели, че след като за кратко е била най-мразената жена в социалните мрежи, вече нищо в шоубзинеса не може да я изплаши. Красавицата, която печели доста от реклами, призна още, че фактът, че носи повече пари у дома не е добър за самочувствието на съпруга ѝ.

View post on Instagram
 

Днес двойката празнува втория рожден ден на малкия Габриел.