Андреа пусна видео от банята, говори за Кобрата и защо ще учи руски

Андреа е от певиците, които обичат контакта с феновете и въпреки че в последно време няма възможност да го осъществява на живо с участия по нощните заведения, тя е намерила начин, като прави видеовръзка с тях онлайн.

Фолкдивата даде шанс на почитателите да ѝ задават, каквито пожелаят въпроси на живо, а тя отговаряше...в банята. Това се случи малко след 34-ия ѝ рожден ден и след като публикува стори, на което е хванала ръката на новия мъж в живота ѝ. Последователите ѝ не пропуснаха да задават въпроси, свързани с тази снимка, но Андреа категорично отказа да коментира личния си живот. Певицата сподели, че е споделила прекалено лични емоции със света и вече е решила да пази това, което се случва в душата ѝ, само за себе си.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че блондинката се раздели публично с Кубрат Пулев и разказа за многобройните му изневери. Това неминуемо доведе до много шум в медиите, който не се е отразил добре на певицата. И макар да поясни, че не желае да отговаря на твърде интимни въпроси, все пак я попитаха дали в момента е с Кобрата. Любопитен факт е, че тя нито отрече, нито потвърди, а отвърна единстено: "Много е лично". Очевидно Андреа вече е привърженик на тезата, че щастието обича тишината, което означава, че едва ли ще издаде в скоро време кой е върнал усмивката на лицето ѝ:

"Мисля, че личният живот вече за мен няма такова значение... Едно време имаше, вярвах в някои неща, сега вече не вярвам много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде главната тема, цел в живота в момента. Така че всичко останало вече няма значение за мен”, сподели тя.

И тук е моментът да споменем, че Андреа разкри, че е подготвила нова поп-фолк песен за пролетта и много би искала да запише песен на руски, заради което планира да започне да учи езика.

Друг любопитен момент от лайв видеото бе признанието ѝ, че мечтае да стане майка. По всичко личи, че певицата е отворила нова страница в живота си.

View post on Instagram
 

Четете още: Студът не ѝ пречи да е секси: Жанета Осипова по лятна рокля на снега