Емануела замества участията с пластични операции (снимка)

Емануела съвсем не е от звездните дами, които прикриват, че не дължат сексапила си само на естествените си форми. Красавицата е споделяла неведнъж, че е почитател на пластичната хирургия и макар естествената ѝ красота да е поразителна, тя е правила корекции по лицето и тялото си.

Сега обаче фолкдивата явно е зачестила посещенията в известна клиника за разкрасителни процедури, тъй като графикът ѝ не е така натоварен, както преди пандемията. Певицата замества участията по нощните клубове и ресторантите с повече корекции или поне така изглежда от публикациите ѝ в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Емануела сподели два кадъра от клиниката за естетична медицина, на която се доверява в последно време. Тя с гордост сподели и кой е лекарят, погрижил се за подобренията във външния ѝ вид. Става дума за хирурка Ильо Стоянов, който е може би най-големият конкурент на известния д-р Енчев, от когото Емануела се оплака преди години.

Не е ясно каква точно процедура си е направила или планира да направи певицата сега, някои предполагат, че може би е подновила силиконовия си бюст. Все пак, красавицата вече се подготвя за завръщането си на сцената, което не е много далеч във времето.

View post on Instagram
 

Четете още: Шеф Манчев на почивка с две красавици