Еха! Eто какво разкритие направи Дарина Павлова за предишния си живот

Всяка дама би мечтала да я сравнят с Клеопатра - царицата, определяна още като "Дар от Нил". Като комплимент приела и Дарина Павлова резултата на едно от онлайн приложенията, което дало отговор на красивата брюнетка на въпроса каква е била в предишен живот.

View post on Instagram
 

Според апликацията, която навярно би сменила отговора си с едно натискане на бутона "Опитай пак", в миналото вдовицата на бизнесмена Илия Павлов е била господарката на Египет, владееща цели седем езика, писа "Стандарт".

Повече от ясно е обаче, че Павлова не е изненадана от резултата.

В текста под снимката, показваща резултата от запитването, тя е написала, че и преди ѝ се е случвало да бъде съпоставяна със съблазнителката на Юлий Цезар и Марк Антоний.

View post on Instagram
 

"Понякога играя тези онлайн игри просто за забавление и не за първи път ме свързват по някакъв начин с нея", признава тя.

В поста си Дарина цитира думите на древногръцкия историк и философ Плутарх, който пише, че външният вид на Клеопатра съвсем не е бил така възхитителен, че да накара хората, имали честта да я видят, да онемеят от захлас. И че най-големите оръжия на тази богиня са били мъдростта и характерът ѝ.

"Това си ти", коментира пък една от почитателките на Павлова, съгласявайки се напълно с резултата на приложението.