Едва ли холивудският ас Колин Фарел може да бъде сбъркан от някого, ако бъде видян на улицата. Един от най-сексапилните актьори на Холивуд винаги е бил в топа на класациите със своите разтапящ женските сърца чар и обаяние.

Със сигурност обаче, ако го видите сега, няма да го познаете.

View post on Instagram
 

Ирландският актьор е нула номер, а повод за драстичната промяна на външния му вид е ролята му в предстоящия филм за "Батман", в който Фарел играе злодея с прякор Пингвина. В образа на маскирания закрилник на Готъм сити ще се превъплъти Робърт Патисън.

И понеже папараците са навсякъде, те успяха да уловят ирландеца отблизо.

View post on Instagram
 

Емблематичният злосторник е добре познат на киноманите от предишен филм за Батман. В лентата на Тим Бъртън „Батман се завръща“ в ролята му се превъплъти неподражаемият Дани де Вито. А между него и Фарел трудно бихме направили паралел, имайки предвид ръста на италианския актьор. Явно обаче режисьорът е счел, че голата глава и малко повече сценичен грим ще помогнат на Колин да придаде на образа нужния злокобен и отблъскващ вид.

От малкото кадри, които имаме покрай снимките на филма в Ливърпул, изглежда гримьорите са си свършили добре работата, поради което е почти невъзможно да разпознаем Колин Фарел (с чадъра).

Честно казано, не за първи път виждаме актьора без коса. През 2002 г. красавецът показа завидна осанка, макар и с гола глава.

Четете още: Ще става ли баща Димитър Рачков?