Ти да видиш! Андреа и Мис България Роси Иванова се целуват в час по география (видео)

Фолкдивата Андреа явно не е била сред най-примерните ученички в училище. Любимата на Кубрат е обичала провокациите още в тийнейджърските си години. Това става ясно от скандален видеоклип, на който днешната чалгазвезда се мляска със съученичката си, която също е добре позната на широкта аудитория днес - Мис България 2005 Росица Иванова.

Действието се развива в Английската гимназия, където двете дами са в 11-и клас, а видеото е направено през 2005 г. с един от първите мобилни телефони с камера и показва как настоящата певица и най-красивата българка за 2005 г. се лигавят по време на час по география, пише "Марица", позовавайки се на инфоррмация във в. "Уикенд".

Двете са били съученички и са седели на един чин, а видеото е разпространено в мрежата от техни бивши съученици, припомнят от изданието.

Въпреки че и други клипове с подобно съдържание от ученическите години на Роси Иванова и Андреа се появиха в мрежата преди време, явно изпълненията на двете продължават да будят интерес и да са хит в мрежата и до днес.

Според описанието в медията Роси първо се снима с телефона си, а после сяда до Андреа и започва да я целува. Блондинката с охота отвръща на ласките и двете впиват устни за няколко секунди. След това светлооката брюнетка се насочва към бюста на бъдещата певица, която тогава е с естествените си форми и устни, опитвайки се да пъхне ръка в гърдите на блондинката. Последната от своя страна обаче започва да се дърпа и да не ѝ позволява.

Тогава преподавателката вижда двете ракрепостени съученички и им прави забележка. По разказ на съученици възмутената педагожка се провиква с думите: "Теодора!" - истинското име на Андреа. След това учителката прави забележка и на съученичката ѝ, скастряйки и нея по име. „Няма да говоря повече. Край!", отвръща бъдещата миска.

Интересното е, че въпреки публичните нежности, които двете са си разменяли без свян преди години, днес нито една от тях не демонстрира каквото и да било отношение една към друга. Още по-малко пък желаят да коментират поведението си в миналото.

Четете още: Гола, розова и млада: Фолкпевицата Мария побърка феновете си с горещ кадър от дома си