Николета Лозанова и Ники Михайлов най-после успяха да гостуват в шоуто на "Шоуто на Николаос Цитиридис", след като участието им няколко пъти се отлагаше.

Двойката рядко се появява заедно в светското пространство и въпреки това си остава една от най-обсъжданите в България. Николета подари на водещия от своите балсами за устни, които тя рекламира и като подходящи за мъже, а Цитиридис се спря на вариант с кокос. Ники Михайлов пък му подари тениска с автографи от всички играчи на “Левски”.

View post on Instagram
 

Михайлов разкри подробности от момента, в който не игра в продължение на една година, той сподели че в този период се е чувствал отчаян и е качил доста килограми. Това е била и причината да се съгласи да участва в популярната реклама, в която Николета се превръща в негов треньор.

На въпроса, кой командва вкъщи, Михайлов сподели: “Толкова години се познаваме вече с нея и имаме голямо уважение един към друг, разбираме се даже без думи, а само с поглед. Така че да кажем и двамата”.

View post on Instagram
 


“Ако трябва да съм точен, от 16-годишни се познаваме и имаме взаимоотношения и наистина само като я погледна знам дали е в настроение, дали не е, ако има някакъв проблем в работата или личен.” - уточни футболистът.

Николета пък разкри, че обожава животните, за разлика от Ники Михайлов и преди две години на рождения й ден дори изригването на вулкан в Бали не я е спряло да посети един от най-големите паркове за маймуни в света. “Не съм най-големият фен на животните, но си имаме малко кученце” - допълни футболистът. Николета сподели, че кученцето е порода чихуахуа и две морски свинчета.

View post on Instagram
 


“Стигаме в Бали след 20 часа полет, влизаме и там с огромни табели пише, че не трябва да си с бижута, да вкарваш солети и бонбони, защото маймуните агресират. Нашата приятелка е сложила в моите джобове е прибрала солети и бонбони, а аз до последно не мога да разбера защо. Първата маймуна в парка ми скочи и тръгна да ми бърка в джоба, аз си сложих ръката на джоба и тя ме ухапа. Още имам белег до днес.” - разказа футболистът в студиото на Цитиридис. Михайлов допълни, че прави всички тези компромиси само от любов към Николета.

Брюнетката пък сподели, че по време на тяхно друго пътуване той я е снимал под дъжда с чадър, от определен ъгъл, за да й изглеждат по-дълги краката. Тя разкри още, че Михайлов постоянно я снима. “В началото в интерес на истината ми беше много досадно, но когато знам, че това се случва много пъти в работата й, аз го оценявам, защото уважавам нейната професия, така че вече го правя автоматично и съм доста добър. Ракурс, гледам крака, токчето, издалъжаваме ..”

View post on Instagram
 


Николаос Цитиридис не пропусна и някои по-пикантни въпроси като този дали двамата планират сватба. “Коментирали сме го, мислили сме и за дете, така че в скоро време ще се случат и тези неща.“ - намекна Михайлов в отговор. Лозанова пък допълни, че не държи на сватбата, тъй като вече се е виждала като булка.