Най-непрежалимата жена в живота на Георги Милчев-Годжи се появи в ефир след дълги години затишие. Това е хореографката на балет "Дива" - Зорница Петрова, с която музикантът имаше бурна връзка на младини, писа Hotnews.

В годините, когато Зорница работи за Слави Трифонов и неговото шоу, тя е една от най-желаните жени у нас. Петрова явно не е почитателка на пластичните интервенции, годините са оставили отпечатък на лицето ѝ.

В студиото на "На кафе" тя се появи по момичешки небрежно, облечена и с прическа на палава хлапачка. Някои от зрителите я объркали с Деси Тенекеджиева първоначално, пише още Hotnews.

Петрова имаше връзка и с Димитър Кърнев от групата Д2. Двамата обаче се разделили преди няколко години, а запознати разказват, че драмите не били избегнати, пише Хотнюз.


"От 8 до 23 часа - това е личният ми живот", призна Зорница. Не стана ясно обаче дали има човек до себе си. А поводът за нейното гостуване бе пътуването ѝ до Малайзия, изпълнено с приключения и срещи с големи животни като един варан.

През 90-те Зорница беше сред най-желаните жени в родния шоубизнес.