Есмер на Благо Джизъса показа порасналия им син (снимка)

Бившата съпруга на Благо Георгиев - Есмер Омерова, сподели снимка на сина си от бившия футболист. На нея се вижда колко много е пораснал малкият Елай, който през лятото тази година ще навърши 5 годинки.

View post on Instagram
 

Припомняме, че красивият любовен романс между Есмер и Благо приключи през 2018 г. – близо три години след като двамата си казаха „Да“ на приказна сватба в резиденцията на руските олигарси „Довиль“ в Подмосковието през септември 2015 г.

Плод на любовта им е очарователният Елай, който според слуховете, виждал биологичния си баща много рядко и почти не го познавал. Георгиев не се е срещал със сина си от цели три години, откакто Елай бе на гости при татко си в България, а причината, според мълвата, била нежеланието на Есмер Благо да вижда наследника си.

View post on Instagram
 


Според информация от 2018 г. до разрива на връзката довели многобройните изневери от страна на Джизъса.

Източници пред „Пик“, близки до двойката, издадоха тогава, че след раздялата шампионката по аржентинско танго получила голяма част от парите на екс национала, в това число лъскавия му ресторант в Москва и клиника за естетична хирургия.

Както знаем вече, от две години и половина красивата танцьорка живее под един покрив с новия си приятел – Макс Давидов, който обсипва ежедневно с любовта си хубавата Есмер и се грижи за сина на Благой като за собствено дете.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Есмер на Благо Георгиев неузнаваема - прилича на мумия (снимки)