Скъпи Везни, в опита си да поддържате добър баланс във всички области през този месец, ще откриете, че имате повече алтернативи и начини да постигнете целите си. Успешно подновяване на някои делови (бизнес) контакти, споразумения...

Всичко, което неволно сте пропуснали или сте сгрешили през предходния месец, сега имате възможност да коригирате. Ще запомните март с добри резултати и големи промени към по-добро. Някои от добрите неща на този месец ще бъдат свързани с вашата работа, извършване на някои промени в тази област или получаване на оферта (възможност) за по-добра нова позиция.



Не приемайте лекомислено работата, която изисква тясно сътрудничество с другите, и ако сте в състояние, изберете задачи, които можете да направите сами. За да направите всичко по-лесно и по-успешно, не позволявайте на никой от близките ви да повлияе на решението, което вече сте взели.

Най-добре да се посветите и да намерите хоби или изпускателен клапан, който ще ви освободи от стреса. Погрижете се за здравето си, отслабеният имунитет ще бъде податлив на атака от вируси. Вземайте витамини и подобрете диетата си със здравословни храни.



Обвързаните Везни се съветват през март да бъдат по-толерантни, защото в противен случай ще имат проблеми в любовен план. Семейните ви отношения ще бъдат много противоречиви. Понякога ще има спорове за незначителни неща, които по-късно трудно ще бъдат потиснати. Трудно ви е да търпите грешките на партньора си, а от страст и ревност можете да кажете думи, за които ще съжалявате. Едно е сигурно - преди да започнете каквото и да е осъждане или разговор, успокойте се и помислете. Погледнете ситуацията от няколко ъгъла и не бързайте.

Свободните представители на знака може да очакват да имат повече ухажори/ки и повече срещи този месец. Юпитер и Сатурн преминават в дома на любовта, така че ще имате много възможности.