Не губете надежа! Тузара може и да се завърне в 'Сексът и градът'

Както вече знаем, новите серии на хитовия сериал „Сексът и градът“ ще бъдат лишени от шармантното участие на Ким Катрал и нейната колоритна героиня Саманта Джоунс. Изборът е на самата Катрал, на която дори и предложението за хонорар от 1 милион долара не ѝ се вижда примамливо.

Преди броени дни пък научихме, че и друг ключов персонаж от популярния ситком няма да се завърне в продължението му – елегантния и крупен нюйоркски бизнесмен Тузара, изигран от чаровния Крис Нот.

Не губете надежда! Това, че таблоидите раздухаха въпросната новина, съвсем не означава, че мъжът, който успя да разтупти сърцето на Кари Брадшоу, няма да се завърне. Или поне това намекна самият Крис в социалната мрежа.

На запитване от страна на един от разочарованите фенове на актьора защо той няма да се върне в сериала, Крис Нот отговори така: „Всичко се променя, дори неща, обявени в парцалите (rags – дума, която в превод означава „дрипа, парцал“ и се използва за недостоверни жълти вестници)“.

Интересен е и отговорът на звездата, която той даде на друг свой почитател, посочил първоизточника на новината - таблоидния сайт Page Six. На него Нот отвърна с думите: „Е, ако Page Six го казва, значи трябва да е истина“, добавяйки намигащо човече.

Шеговитият тон и ирония в съобщенията на актьора предизвика у много от феновете му усещането, че той все пак може и да се завърне в сериала. А и от HBO вече доказаха, че не пестят ресурси, за да предложат на потребителите на стрийминг платформата си ново и атрактивно съдържание. Така че наистина има голяма вероятност и самият Крис Нот да е получил доста солидно предложение, на което трудно би отказал.

Към момента официално потвърждение за завръщането му няма, но и самият Крис не е съобщил лично новината, че ще отсъства от продължението на телевизионната сага. Със сигурност обаче това ще стане ясно съвсем скоро.

Факт е, че героят на Нот е един от най-магнетичните персонажи на хитовия сериал, който е част от него от самото му начало. Той е ключов образ и в двата филма, в които историята за четирите градски дами бе продължена. Ето защо твърде вероятно е създателите на сериала да направят всичко възможно, за да върнат Тузара в обятията на Кари Брадшоу.

Четете още: И Тузара отпада от сценария на 'Сексът и градът'