Рита Ора за Бузлуджа: Нямам думи! Все едно съм в Космоса! (видео)

Рита Ора публикува любопитно видео, чрез което феновете ѝ могат да надникнат зад кулисите на последния ѝ клип, заснет в България.

Британската певица прекара 4 дни у нас, а видеоклипът към Bang се радва на страхотен интерес и вече има над 2 милиона и половина гледания в YouTube.

Първата сутрин ранобудната Рита и екипът ѝ били на работа още от 7 ч. Причината – искали да хванат изгрева, но нещата не тръгнали по план, защото вместо това ги завалял дъжд.

Вторият снимачен ден пък бил посветен специално на репетиции с танцьорите, урок по конна езда и снимки до мина Чукуроводо на 30 км от София. Кадрите от Перник пък са от следващия ден – тогава снимали в квартал „Тева“.

Самата Рита обаче сподели, че особено впечатление ѝ направил връх Бузлуджа, който посетила на 4-ия ден от заснемането на видеото. „Нямам думи. Като в Космоса е“, възкликва тя за бившия комунистически паметник. В надписите на видеото ѝ обаче е допусната грешка – обяснено е, че снимките са правени на 200 м надморска височина, докато в действителност върхът се издига на 1441 метра.

View post on Instagram
 

Припомняме, че наскоро британката заяви, че се гордее с мащабите на клипа си и го нарече „моят собствен мини филм“. Наскоро пък в свое интервю Ора заяви, че това са едновременно най-трудните и най-хубавите снимки в живота ѝ.

View post on Instagram