Красивата д-р Неделя Щонова не стъпва при козметик. Ето каква е рецептата ѝ за младост

Красивата д-р Неделя Щонова опроверга слуховете, че си е правила пластични операции, за да изглежда винаги толкова привлекателна.

Чаровната водеща от bTV разкрива в интервю пред "Минаха години" на какво действително дължи сияйния вид на кожата си и стройната си осанка. Пред изданието д-р Щонова, която е специалист невролог, споделя, че разкрасителните интервенции са далеч от нейните пристрастия и че се грижи за външността си, залагайки на съвсем различни прийоми.

Лекарката с лице на 20-годишно момиче, която тази година ще чукне 49, споделя, че дължи всичко по себе си единствено на самодисциплина, гладуване и спорт.

Публиката аплодира и други мои любими таланти – пеенето и танцуването. С любимите песни от репертоара на Лили Иванова и „Пойнтър Систърс“ поздравих всички гости.

Публикувахте от Д-р Неделя Щонова в Четвъртък, 22 октомври 2020 г.


Тя не крие и отношението си към козметичната хирургия. "Нещата, свързани със силикон, корекции, хирургично премоделиране на лице, филъри, изкуствени мигли, ме притесняват. Винаги ясно съм изразявала несъгласието си с пластичната хирургия. Не бих прибягнала до услугите на пластичен хирург. Изпитвам силна болка и дори се възмущавам при вида на красиви лица, натъпкани с набухватели. Защо да се лъжем? Кого да лъжем? Мисля, че след пластични промени човек губи своята автентичност", категорична е доктор Щонова.

Редовният спорт, здравословното хранене и някои правила, към които се придържа стриктно от години, са единствените ѝ помощници в борбата със стареенето. "Плувам два дни в седмицата поне по 90 минути. Правя йога всеки ден. Ползвам стълбите, а не асансьора. Медитирам. Прощавам", разкрива рецептата си за младост Неделя.

"Никога не съм стъпвала на козметик, нямам време за това. Ставам рано - в 6 часа, пия зелен чай. Винаги се обливам с ледена вода, когато вземам душ, спя на хладно, най-много на 20 градуса", казва тя.

Лъчезарната брюнетка подчертава също така, че избягва вредна храна, както и че цигарите и алкохола за нея са табу. Хапва плодове, малко риба с ориз или зеленчуци. Придържа се към безглутенов режим. "Рядко преяждам, лошо ми е от много храна, ставам от масата леко гладна. Прилежна съм и по отношение на спорта. Непрекъснато съм в движение", споделя още Неделя пред изданието.

Д-р Щонова не е фен и на скъпата козметика. Вместо това залага на домашните продукти от кухненското шкафче. " Предпочитам да мажа лицето си с чист зехтин и мед, вместо да дам 500 лв. за минерални и целебни вещества, извлечени от термални извори, поместени в специален флакон със сребърно покритие. По-добре да ги дам за добра храна и уроци по плуване на дъщеря ми", подчертава синеоката водеща.

Четете още: Парис Хилтън днес става на 40 - ето каква е тайната ѝ за младост!