Искате ли да научите кого звездите са наградили с титлата "Най-добър съпруг в света"? Ще ви подскажем с уговорката, че прекрасни съпрузи се намират и в другите зодии. Но вижте кои са класирани съвсем неслучайно на първите три места.

Първо място - Дева

Вадете носните кърпички, уважаеми дами. Мъжът Дева - това е истинско въплъщение на мистър Дарси. Умен, добър, с прекрасно възпитание. Печели добре, готви прекрасно и не бяга от прахосмукачката. Най-добре от всички се грижи за децата. Мъжът Дева е надежден партньор, който никога не предава. Внимателен и нежен любовник е, но и добър приятел, на когото не му трябват много обяснения.

А сега страшната истина: По силата на безграничното му вътрешно благородство мъжът Дева почти винаги се жени за най-безнадеждните случаи с мисълта, че "Тази глупачка ще пропадне без мен". Така че шансовете ти отиват към нула, ако не си въплъщение на Бриджит Джоунс.

Второ място - Лъв

Мъжете от този знак са покровители. Какъв татко! Лъвът се жени за изключителни красавици. Или за жени, които успеят да го убедят, че са редки красавици, което за някои представителки на нежния пол това не е трудна задача.

Мъжът Лъв се грижи за съпругата си като за малко дете, обсипва я с подаръци, носи я на ръце и я води за ръка там, където тя по някакви причини не иска да ходи. Да вземеш за съпруг Лъв е като осиновяване, само че с всички облаги, полагащи се на законната съпруга и без наказанията за непослушната дъщеря.

Истината е, че за всичко това ще трябва непрестанно да се възхищавате на Лъва. Ако Лъвът не бъде своевременно похвален, той бързо повяхва като цвете без вода. Всичко му пада, на първо място органът му на достойнство.

Трето място - Козирог

Почетното трето място в тази класация звездите са отредили на Козирога. Мъж, който си заслужава да ви стане съпруг, ако имате късмета да го срещнете. Преди това обаче ще се наложи да елиминирате поне десетина конкурентки, тъй като Козирог - това е просто ходещ комплект от мъжки достойнства. Той е умен, изглежда добре, честен е, обаятелен, добър. И което е най-важното - Козирогът запазва тези си качества до дълбока старост, не става скучен с годините, не се превръща в мрънкало.

Има само един недостатък: Козирогът категорично не желае да се жени. Никога. Но ако все пак го е направил, считайте, че си имате личен супер герой. Това е Човекът - Стабилност.

Това са носителите на титлата най-добър съпруг според звездите. Всички останали представители на силния пол от Зодиака им дишат праха на тези призьори.

Четете още: Мъжете от тези 3 зодии са най-добрите свалячи