Забавление в Дубай: Преслава по бански гони малката Паола

Преслава се наслаждава на втората си за годината почивка в екзотичен Дубай. Този път поп-фолк изпълнителката взе със себе си и мъничката си дъщеричка Паола.

Двете се забавляват изключително много заедно и посетиха един от популярните плажове в страната. Преслава написа в пясъка името на дъщеря си, а двете радостно играеха на гоненица, около надписа.

View post on Instagram
 

Брюнетката заведе дъщеря си и на други любопитни атракции, показа ѝ камила и позира с нея за среднощна фотосесия.

View post on Instagram
 


Преслава не забрави да изпрати и честитка за всички дами по случай международния празник на жената. “Честит 8-ми март, момичета! Бъдете винаги дяволски желани и обичани!” - написа тя в своя профил в Instagram.

View post on Instagram
 


Преди дни пък поп-фолк изпълнителката впечатли феновете си като подкара суперскъпо возило. Звездата пусна видео с “Макларън”, което провокира стотици коментари в социалните мрежи. „Просто ти отива“, пошегува се сестра й Ивелина Колева под клипа с ярко лилавия автомобил. Част от меломаните споделиха своите предположения, че Преслава снима нов музикален проект и това е една от сцените в него. „Колата е топ, шофьорката два пъти“, „Класа и много стил“, „Май си намери точното място“, гласят някои от коментарите.

View post on Instagram