Познаваме певицата Камелия като супер провокативна дама. Но ето че сега става ясно, че фолкдивата е загубила девствеността си чак на 18 години. И то, забележете с кого - с нейната първа любов, който е с няколко години по-голям от нея.

View post on Instagram
 

"Никога не съм бързала. Знаех, че ще се случи, макар че точно тази вечер не го очаквах. Бяхме правили няколко опита, но като се стигнеше до това, спирахме - може би и той не беше готов, притесняваше се, че съм девствена. Но тази нощ се случи. Не беше от най-приятните ми изживявания, но пък е запомнящо се, защото се случва само веднъж и може да не се повтори", категорична е Камелия в свое интервю, писа Lupa.

View post on Instagram
 

18-годишна е била и Алисия, когато е позволила на мъж да стигне до крайната цел. "Направих го с ученическата си любов. Хареса ми и нищо не се промени отношенията ни - просто станахме по-интересни. Всеки първи секс с даден мъж за мен е много важна крачка в отношенията между двамата, защото след това се разбира този човек доколко държи на теб. Ако отношението към жената се промени - значи единственото, което той е искал, е било секс и нещата няма смисъл изобщо да се продължават", откровена е изпълнителката на "Имаме ли връзка".

Азис не таи хубави спомени за първия си път.
"Беше глупав и много смешен секс бях изненадан от всичко, което ми се случва. Никога няма да го забравя. Беше полезно изживяване, но не чак толкова интересно", коментира изпълнителят на "Никой не може" пред някогашното списание Нов фолк.