Гала и Стефан определено знаят как да разгорещят страстите, споделяйки нежни и пикантни детайли от романтичните си мигове заедно.

Вчера 11 години по-младият партньор на тв водещата сподели секси кадър от... ваната. На него двамата са се потопили блажено един зад друг в разпенилата се топла вода, а компания им прави бутилка розе, на което двойката се наслаждава както никога досега.

View post on Instagram
 

Докато чаровната блондинка отпива жадно от нежната напитка, Стефан се е разположил удобно зад нея, с протегната напред ръка за наздраве.

"Ако приемем, че рози подаряваме основно по празници, то по едно (2-3) розè може да пием и делнично. Ваната съм напълнил с кокосово мляко, а най-'вкусната' бутилка - ... от продуцента - ще направи празничния понеделник специален! Животът е хубав", гласи постът, който щастливият избраник на Гала е написал към споделения фотос.

Двамата се запознават с погрешно изпратен от водещата на "На кафе" есемес преди 14 години. Тогава водещата вечеря с вярната си приятелка Кремена Халваджиян и получава съобщение на телефона си - „Как мина срещата?“ След малко чудене отговаря с думите: „Добре мина. Кой пита?“

Следва първата им среща, която се случва в кафе в един от столичните молове. Есемес връзката продължава повече от половин година. През това време те нито веднъж не си чуват гласовете.

View post on Instagram
 


По-късно атрактивната брюнетка ще признае пред медиите, че се е притеснявала от факта, че той е с 11 години по-млад от нея, но с течение на времето и взаимоотношенията им осъзнала, че е крайно време да се раздели с предразсъдъците и да се отдаде с цялата си душа и сърце на любовта си към Стефан.

Четете още: Радина Кърджилова в 9-ия месец с ковид: Не е шега работа, благодаря на всички (снимка)