Задава се нов светски скандал: Дара оприличи Поли Генова на Галена

Задава се нов мощен скандал в светските среди у нас. Главни действащи лица в него са две изявени представителки от света на музикалния шоубизнес - любимката на тийнмеломаните - Дара, и фолкдивата Галена.

Действието се развива в последния епизод на шоуто по Нова тв "Като две капки вода" в понеделник, а инициатор на историята, която разбуни духовете в социалните мрежи, е Дара. Младата певица, която бе в публиката, за да проследи изпълнението на Поли Генова, чиято задача беше да се превъплъти в нейния образ, се изцепи в ефир, без да се замисли какъв отзвук би могъл да предизвикат думите ѝ в медийното пространство.

Няма да коментираме дали Генова се е справила успешно с имитацията, или не, но сме единодушни с мнението на наблюдателите, че гримьорите категорично не си бяха свършили добре работата.

Въпреки старанието на Дара да бъде обрана в думите си и да не засегне колежката си относно неуспешния ѝ опит да влезе в нейната кожа, с коментара си тя, без да иска, обиди друга изпълнителка, или поне така смятат зрители на шоуто. "Приличаш малко на мен, но ми напомняш много на Галена, ама старата Галена, от едно време", изказа се неподготвена Дара.

Почитатели на фолкпевицата веднага скочиха срещу Дара, обвинявайки я, че е намекнала за пластичните операции, на които се е подлагала Галена през годините, за да изглежда днес далеч по-различна от времето на зората на кариерата ѝ.

Фенове на Дара пък се "озъбиха" на Поли, определяйки имитацията ѝ като брутална гавра с гласовитата варненка.

Четете още: Дара се превърна в Галена (вижте колко си приличат)