Хари говори с брат си и баща си за първи път след интервюто. Ето как реагираха те!

След интервюто с Опра Уинфри херцогът на Съсекс е говорил с брат си принц Уилям и своя баща принц Чарлз, съобщава Гейл Кинг, тв водещ в Си Би Ес.

„Не се опитвам да съобщавам първа новини, но всъщност им се обадих, за да видя как се чувстват“, казва още Гейл, която е близка приятелка на Опра Уинфри и присъства на бебешкото парти на Меган Маркъл, когато херцогинята беше бременна с Арчи.

View post on Instagram
 

„Казаха ми, че тези разговори не са били продуктивни, но се радват, че поне са започнали разговор“, подчертава Кинг.

Според близки до кралското семейство обаче, разговорите не само че не са били продуктивни, а Хари е срещнал буквално ледена стена от страна на роднините си. Чарлз и Уилям са твърде разстроени от всичко казано в ефира пред Опра, коментират източници на "Дейли мейл".

Хора от Бъкингам пък заявяват, че интервюто е нанесло непоправим удар върху реномето на принц Чарлз, предвид факта, че той е бъдещият престолонаследник.

View post on Instagram
 

По време на специалното 90-минутно интервю с Опра Уинфри Хари спомена за отношенията си с Уилям и Чарлз, като призна, че баща им е спрял да говори с него, заради решението му да се оттегли като старши член на кралското семейство.

View post on Instagram
 

„Никой в кралското семейство все още не е разговарял с Меган до момента“, информира Кинг. Тя споделя, че за херцозите на Съсекс било „разочароващо“, че е започнала полемика на тема раса, „когато всичко, което те искаха през цялото време, беше кралските особи да се намесят и да кажат на пресата да спре с несправедливите, фалшиви истории, които определено имат расов оттенък.“

"И двамата искат помирение в това семейство. В крайна сметка, това е семейството на Хари.“, казва още Гейл Кинг. И не пропусна да похвали Меган. „Всеки, който е работил с нея, ще ви каже точно каква е. Тя наистина е много сладък, грижовен човек. И както казвам, Меган има доказателства, които да подкрепят всичко, което тя каза в интервюто на Опра“, твърди водещата.