Въпреки слуховете, че семейството на Лолита Османова не одобрява новата ѝ любов - Григор Димитров, днес стана ясно, че красавицата е представила нашия тенисист на баща си. Гришо се е срещнал с милиардера Елдар в Маями. Там спортистът беше отседнал с Лолита в тузарски комплекс, който е собственост на родителите ѝ. Ето защо, когато публикува снимки в Инстаграм от там, рускинята нарече мястото свой "дом".

View post on Instagram
 

Гришо е прекарал доста време със семейство Османови и вероятно твърденията, че те не го приемат, ще се окажат неистина. Елдар се опасявал, че тенисистът ни е воден от желанието да се възползва от състоянието на Лолита, но явно бързо е разбрал, че това не е така. Кой знае - може след тази среща да последва и по-сериозна стъпка в отношенията между рускинята и Димитров.

Лолита признава, че преди да се запознае с Гришо, не е обичала тениса, тъй като като дете е тренирала и спортът ѝ се струвал прекалено изтощителен. Сега обаче не пропуска да придружи спортиста на всяко състезание и следи с огромен интерес кариерата му. В момента двамата влюбени се намират в Акапулко, където Григор постигна поредната си победа.

View post on Instagram
 

Четете още: Фолкпевецът Константин взе акъла на местните в Занзибар (видео)