Ето как внучката на Катето Евро нарисува Татяна Лолова

Малкото Кате, внучката на актрисата Катерина Евро, нарисувала отишлата си преди дни от този свят Татяна Лолова. Евро публикува рисунката в Инстаграм профила си и събра за миг повече от 7 хиляди харесвания.

View post on Instagram
 

„Разказах на Кати за теб и тя те нарисува! Обичам те!“ – написа Катето Евро под снимката, обръщайки се към талантливата актриса, която ни напусна на 22 март вечерта.

Много от последователите коментираха, че внучката на Евро определено има талант и е уловила характера на Татяна Лолова.

View post on Instagram
 

Други изразиха тъга и сажаление за кончината на голямата и неповторима Татяна Лолова.

"Още една незабравима усмивка си отиде. Рисунката на малката Кати е най-сладкото нещо което може някой да види днес! ♥", написа един от последователите на Катето Евро.

"Никой няма да повтори тази усмивка, с която ни даряваше .Никой няма да повтори тези красиви очи, с които ни радваше.Тя е единствена и неповторима.", написа друга дама.

Все още не е ясно кога ще бъде погребението на 87-годишната актриса. В петък от 11 до 13 ч. в Сатиричния театър ще има поклонение. „Всъщност няма да е точно поклонение, а ще бъде едно емоционално разделяне с Таня. Нарекли сме го „Цвете за Таня“. Ще сложим неин портрет и всеки ще може да донесе цветя за нея“, уточни Калин Сърменов пред Би Ти Ви.